THIS IS MY TIME

Glasses by  Ray-Ban , Blazer by  Number (N)ine ,  Top by H&M , Watches by Alba Watches , Bag by   Tucked In  Shoe...







Glasses by Ray-Ban, Blazer by Number (N)ine,  Top by H&M, Watches by Alba Watches, Bag by  Tucked In Shoes by NIKE

Datang ke hari terakhir Jakrta Fashion Week 2015 kemarin. Walaupun cuma bisa datang di dua hari terakhir, gapapalah ya daripada ga datang sama sekali. Datang ke acara begini adalah waktu yang pas buat dress up and show off, yeap semua orang pasti ngelakuin ini. Kalo mau tau sih sebelum pake baju ini aku mikir aja sampe satu jam, mau pake apa nih? udah pas belom? lama tapi hasilnya memuaskan.

Spesial di post ini, aku mau ucapin makasih buat Zalora Indonesia yang udah hadiahin tas ini, thanks so much!


Came to the last day of Jakarta Fashion Week 2015. Even just came in the last days but it's fine for me than not. Atteding an event like fashion week is the best time to dress up and show off, yes everyone's do it. Just for info, i spent 30 minutes to think "what should i wear?" and "is it match?" lil bit confusing.

Special from this post, i'd like to say thank you to Zalora Indonesia who gave me this nice bag. i love it!


Met my blogger friends Anjani Deeand Andudei

    

You Might Also Like

0 comments

Looped Slider