I DON'T CARE ABOUT THE RULES

Brodo Footwear  boots,  Boy London  tops Halo semua, how're you doing? aku baik. Minggu-minggu ini aku ngerasa...








Brodo Footwear boots, Boy London tops

Halo semua, how're you doing? aku baik. Minggu-minggu ini aku ngerasa sangat-sangat sibuk dengan semua hal yang harus diurus, mulai dari rapat organisasi di kampus, rutinas keseharian, waktu photo shoot, kadang aku mikir gimana sih ngatur waktu waktu yang bener? serasa kewalahan sendiri. Terus juga kadang ngerasa bosen sama semua hal itu, kadang, kadang, dan kadang. Tapi aku nyoba aja gitu buat ga ngeluh biar bisa bertahan sama semuanya. Mungkin dari kalian ada tips bagaimana cara ngatur waktu?

Hello guys, how're you doing? i'm good of course. This week i feel so busy with something that i have to care of, like organisation meeting in campus, the routine, photo shoot, sometimes i just wondering how can i manage these all things? also sometimes i feel bored with these things, sometimes, sometimes, and sometimes. But i'm trying to survive with those things. You guys any tips for me how to manage the time?

    

You Might Also Like

2 comments

  1. i love how you incorporated plain green and the redd-ish plaid then keep the rest simple.
    still, you, swag!

    xoxo,
    Dee
    Style and Write

    BalasHapus
  2. Hi Rizky, I just nominated you for Liebster award ;)
    check it out here:
    http://amirahayupratiwi.blogspot.com/2014/04/liebster-award.html

    BalasHapus

Looped Slider